Teafa 15 ml /Melaleuca/

8 .600 Ft

Fő terápiás hatásai: Gomba-, baktérium, és vírusölő tulajdonságú, parazita ellenes, fájdalomcsillapító, érösszehúzó, fertőzést gátló, hegesítő, köptető, bőrtisztító és fiatalító hatású, elősegíti az egészséges immunfunkciókat, véd a szezonális környezeti hatások ellen.

Leírás

A teafa levelei évszázadok óta szolgálják az ausztráliai, és indonéz bennszülötteket. Sebeiket bőrfertőzéseiket borogatták a növény leveleivel, és teát is készítettek belőle, hogy gyógyítsák légzőszervi betegségeiket. A növény mai ismert nevét James Cook kapitánytól kapta. Rendkívül szívós növény. Védettségét valószínűleg hihetetlen önmegújító képességének köszönheti. Leveléből teát, és fűszerese sört készítettek belőle. Ausztráliában gyógyszerként törzskönyvezték. 1920-tól kutatják. A II. világháború előtt antibiotikum felfedezése előtt sebkezelésre használták. 1980-tól nőgyógyászati alkalmazása is elindult pl. hüvelyöblítésre..

Fő terápiás hatásai

Gomba-, baktérium, és vírusölő tulajdonságú, parazita ellenes, fájdalomcsillapító, érösszehúzó, fertőzést gátló, hegesítő, köptető, bőrtisztító és fiatalító hatású, elősegíti az egészséges immunfunkciókat, véd a szezonális környezeti hatások ellen.

FIGYELMEZTETÉS
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ha gyermeket vár vagy szoptat, a használatát beszélje meg kezelőorvosával
  • Az érzékeny bőrűeknél csak hígítva alkalmazható
  • Kisgyermeknél 5 éves kor felett használható, és kizárólag talpon javasoljuk alkalmazni
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel,
    inkább étkezési olajjal próbálja kimosni!

 

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak