Citrom 15 ml /Lemon/

5 .100 Ft

Fő terápiás hatásai: Mikrobaölő, fertőzést gátló, görcsoldó, összehúzó, szélhajtó, vizelethajtó, vértisztító, vérzéscsillapító, lázcsillapító, tonizáló, reuma ellenes. Támogatja a légzésfunkciót, erős fertőtlenítő, tisztító hatású, sejttisztító hatású.

Leírás

Az egyik legkeresettebb doTerra esszenciális olaj a Citrom, aminek számos előnye és felhasználási módja ismeretes. A citrom héjából, hidegen sajtolással állítják elő, hogy megőrizze finom jellegét, és hatékony tulajdonságait, és a növényben lévő ásványi anyagokat, és vitaminokat. 1 csepp olajhoz 4 átlagos citrom héját használják fel. Az ókori Egyiptom lakói a citromot az ételmérgezések és a tífusz gyógykezelésére tartották alkalmasnak. A spanyolok és a dél-európai államok lakói a citromot a fertőző betegségek elleni csodaszernek tekintették. Kolumbusz citrommagokat is vitt magával, így közvetítésével terjedt el a citrom az Újvilágban. A XVI.sz.-ban a Britt haditengerészetnél naponta kötelező volt citromlevet fogyasztani.

Fő terápiás hatásai

Mikrobaölő, fertőzést gátló, görcsoldó, összehúzó, szélhajtó, vizelethajtó, vértisztító, vérzéscsillapító, lázcsillapító, tonizáló, reuma ellenes. Támogatja a légzésfunkciót, erős fertőtlenítő, tisztító hatású, sejttisztító hatású.

FIGYELMEZTETÉS
  • Az összetevőkkel szembeni érzékenység bőr irritációt okozhat! Túladagolva szárítja a nyálkahártyát
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési olajjal próbálja kimosni!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ha gyermeket vár vagy szoptat, a használatát beszélje meg a kezelőorvosával!
  • Használat után kerülje az erős napfényt, és az UV sugárzást legalább 12 óráig!

 

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak