Miért éri meg regisztrálni?

Regisztrált vásárlóként időt takarítasz meg magadnak. Látod aktuális és korábbi vásárlásaidat is. Egy gombnyomással újra tudsz rendelni, akár kiegészítve a korábbi rendelést. A vásárláshoz szinte minden adatot meg kell adnod, ami a regisztrációhoz is kell. További rendelések esetén nem futsz felesleges köröket. A regisztráció során a jelszó legalább 9 karakter legyen!

Szállítási és fizetési lehetőségek
  • FoxPost csomagautomatába, utánvétes fizetéssel. Díja 1.400 Ft.  A szállítási idő 2-3 munkanap. Az átvételre a csomag érkezésétől 3 munkanap áll rendelkezésre. A csomag átvétele, kisvideó.
  • Házhozszállítás utánvéttel, díja 1.800 Ft. Szállítási idő 3-4 munkanap
Személyes átvétel terápiás termékek esetén

Erre kizárólag az alternatív gyógyász pácienseinek van lehetősége és csak a terápiához javasolt termékek esetén, a Bp. XVIII. kerületi rendelőnkben. Erről a kezelésen ejtünk szót. Ebben az esetben előre kell az időpontot egyeztetnünk. A termékek megrendelésére emailben van lehetőség. Itt természetesen nincs szállítási díj.

Igyekszem az aktuális kezelést a legkevésbé zavarni a termékek átadásával. Lehetőség szerint előre utalást, vagy a pontos összeget szeretném kérni. Köszönöm szépen!