Miért éri meg regisztrálni?

Regisztrált vásárlóként időt takarítasz meg magadnak. Látod aktuális és korábbi vásárlásaidat is. Egy gombnyomással újra tudsz rendelni, akár kiegészítve a korábbi rendelést. A vásárláshoz szinte minden adatot meg kell adnod, ami a regisztrációhoz is kell. További rendelések esetén nem futsz felesleges köröket. A regisztráció során a jelszó legalább 9 karakter legyen!

Szállítási és fizetési lehetőségek
 • Kizárólag Pácienseink részére
  • Átvétel a rendelőben. Ingyenes. Az átvétel előtt minden esetben egyeztetni kell az időpontot telefonon vagy emailen. Igyekszem az aktuális kezelést a legkevésbé zavarni a termékek átadásával. Lehetőség szerint a pontos összeget szeretném kérni. Előre is köszönöm!
  • Szállítás Pick Pack Pontra. Utólagos bankszámlára utalás. Díja 1.300 FtTudj meg többet a Pick Pack Pont-ról.
 • Mindenki számára rendelkezésre álló lehetőségek
  • Szállítás Pick Pack Pontra Utánvétes fizetés. Az átvevőhelyen kell fizetni. Díja 1.600 Ft.  A szállítási idő 3-5 munkanap. Tudj meg többet a Pick Pack Pont-ról.
  • Bankkártyás fizetetési lehetőség Barionnal 
 • A házhozszállítási lehetőség kidolgozás alatt
Személyes átvétel

Erre kizárólag az alternatív gyógyász pácienseinek van lehetősége a Bp. XVIII. kerületi rendelőnkben. Erről a kezelésen ejtünk szót. Ebben az esetben előre kell az időpontot egyeztetnünk. Itt természetesen nincs szállítási díj.

Igyekszem az aktuális kezelést a legkevésbé zavarni a termékek átadásával. Lehetőség szerint a pontos összeget szeretném kérni. Előre is köszönöm!

Joalis cseppek rendelése

A joalis cseppek nagy száma és azonos ára miatt nem töltünk fel minden terméket az oldalra.
A cseppek rendelése esetén figyelembe kell venni, hogy a terápiás értékelésben javasol cseppeket együtt és elfogyásig érdemes szedni, mert a cseppek hatása összegződik. Ekkor a terápia sokkal hatékonyabb.
Részletekben nem javasolt a cseppek szedése! Inkább érdemes megvárni azt a helyzetet, amikor el tudod kezdeni a javasolt cseppeket együtt alkalmazni.

Rendelésnél, páciensként a javasolt cseppszámot állítsd be. Ha nem az adott terápiához rendelsz, akkor a cseppszám mellett a kívánt Joalis cseppek megnevezését a megjegyzésben sorold fel. Erre a számlázási adatok megadásánál van lehetőség. 
A használattal kapcsolatos részletes tájékoztató itt.

 

Postai feladás

Levélküldeményként történő postai feladásra a következő termékek vásárlása esetén van lehetőség:

 • Maximum 4 db TerraEssencia illóolaj keverék vagy
 • Egy havi adag NICS probiutikum rendelése

A postai ajánlott feladás díja 600 Ft/küldemény.