Borsmenta 15 ml /Peppermint/

9 .500 Ft

Fő terápiás hatásai: Fájdalomcsillapító, fertőzést gátló, görcsoldó, összehúzó, szélhajtó, gyulladás csökkentő, epehajtó, emésztést segítő, köptető, lázcsillapító, idegrendszer stimuláló, gyomorerősítő, élénkítő, érösszehúzó hatású, természetes rovarriasztó, gyorsítja az anyagcserét, és segíti a zsírbontást.

Leírás

Az egyik legkedveltebb doTerra esszenciális olaj a Borsmenta, aminek különlegessége, hogy egyszerre nyugtató, és élénkítő hatású. A doTERRA borsmenta illóolaj kimagaslóan magas hatóanyag tartalommal bír. Már az ázsiaiak, egyiptomiak és Amerika őslakói is évezredeken át könnyítették borsmentával az emésztőszervi bántalmakat, és illatosították a fürdővizüket. A 18. század folyamán Észak-Amerikában és Európában közismert gyógyszer lett belőle.

Fő terápiás hatásai

Fájdalomcsillapító, fertőzést gátló, görcsoldó, összehúzó, szélhajtó, gyulladás csökkentő, epehajtó, emésztést segítő, köptető, lázcsillapító, idegrendszer stimuláló, gyomorerősítő, élénkítő, érösszehúzó hatású, természetes rovarriasztó, gyorsítja az anyagcserét, és segíti a zsírbontást.

FIGYELMEZTETÉS
  • Az összetevőkkel szembeni érzékenység bőr irritációt okozhat!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ha gyermeket vár használatát beszélje meg a kezelőorvosával!
  • Kisgyermeknél 5 éves kor alatt a talpon javasoljuk alkalmazni
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési
    olajjal próbálja kimosni!

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak

>