Pacsuli 15 ml / Patchouli/

13 .500 Ft

Fő terápiás hatásai: Gyulladáscsökkentő, fertőzésgátló, hormonális kiegyensúlyozó, emésztést javító, antidepresszáns, afrozidiákum, hegesítő, hámosító, bőrápoló, dezodoráló, gombaölő, rovarölő, nyugtató

 

Leírás

Indonézia India, Kína, és a Fülöp szigetek jellegzetes aromás illatú évelő cserjéje. A világ három legismertebb gyógyászati iskolája a kinai, az ayurvedikus, és a görög orvoslás is szerette alkalmazni mind belsőleg, mind helyi problémák kezelésére.

Indiában és Kínában a textilszövők használták leveleit rovarok elűzésére is. Ettől volt a szöveteknek, selymeknek, kasmírnak egy jellegzetes illata. Emiatt a viktoriánus korban a brit takácsok is beszereztek pacsuli leveleket, és a késztermékeke közé tették abban a reményben, hogy vevőik nehezebben tesznek különbséget az eredeti kézzel gyártott szövetek, és a gépi gyártású kasmír között.

A ’60-as, ’70-es évek hippikorszakának jellegzetes illata volt, mert ezzel tudták a marihuana illatát elpalástolni. Népszerű összetevője a parfümöknek, dezodoroknak, de használják rovarölőként is.  Erőteljes afrozidiákum, érzéki erotikus keleties jellegyet kölcsönöz a hangulatparfümöknek. Elősegíti az új, egészséges bőrsejtek termelését.

Fő terápiás hatásai

Gyulladáscsökkentő, fertőzésgátló, hormonális kiegyensúlyozó, emésztést javító, antidepresszáns, afrozidiákum, hegesítő, hámosító, bőrápoló, dezodoráló, gombaölő, rovarölő, nyugtató.

FIGYELMEZTETÉS
  • Hígítás nélkül is alkalmazható!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Hosszabb ideig, 2-3 hétnél tovább ne alkalmazzuk!
  • Kisgyermeknél 5 éves kor felett használható, és kizárólag talpon javasoljuk alkalmazni!
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési olajjal próbálja kimosni!

 

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak