Rozmaring 15 ml /Rosemary/

6 .800 Ft

Fő terápiás hatásai: Erős fájdalomcsillapító, fertőzést gátló, görcsoldó, összehúzó, szélhajtó, segíti az emésztést, vizelethajtó, májvédő, vérnyomás emelő, fokozza a vérbőséget, oldja a váladékokat, javítja az idegrendszeri tevékenységet, és az agyi funkciókat, erős antioxidáns.

Leírás

A földközi tenger mellékéről származó örökzöld növény. Olaját már az ókorban is használták gyógyításra. Különleges tulajdonságot tulajdonítottak neki. Ágaiból koszorút fontak, és ezzel próbálták elűzni a gonosz szellemeket. Fejre téve használták az ész pallérozására, a szellemi képesség javítására, és az emlékek felelevenítésére.

Nyugtatja a feszes, túlerőltetett izmokat. Alapvetően frissítő, erősítő, és nyugtató. A barátság, és a szerelem szimbóluma. Rozmaring olajának tinktúrájából készült a Magyar Királyné vize, amit szépség ápolásra, valamint köszvényes panaszok csökkentésére használtak. Gyógyhatása bizonyított. A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben gyógyszerként szerepel.

Fő terápiás hatásai

Erős fájdalomcsillapító, fertőzést gátló, görcsoldó, összehúzó, szélhajtó, segíti az emésztést, vizelethajtó, májvédő, vérnyomás emelő, fokozza a vérbőséget, oldja a váladékokat, javítja az idegrendszeri tevékenységet, és az agyi funkciókat, erős antioxidáns.

FIGYELMEZTETÉS
  • Használata csak hígítva javasolt!
  • Kámfor tartalma miatt kismamáknál, és epilepsziánál, óvatosan adjuk magasabb dózisban
  • Magas vérnyomásnál ellenjavallt!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési
    olajjal próbálja kimosni!

 

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak