Indiai citromfű 15 ml /Lemongrass/

4 .900 Ft

Fő terápiás hatásai: Fájdalomcsillapító, antidepresszáns, gombaölő, fertőzést gátló, összehúzó, gyulladás csökkentő, baktériumölő, szélhajtó, dezodoráló, lázcsillapító, rovarölő, idegrendszert élénkítő hatású. Használják daganatok megelőzésére, antimutagén, és gátolja a sejtosztódást. Pajzsmirigy stimuláló, érösszehúzó, nyálkahártya lelohasztó, megújító, reuma ellenes.

Leírás

Dél-Európában a görögök terjesztették el, a méhcsaládok kirajzásának megakadályozására használták. A IX. században a Benedek-rendi szerzetesek az Alpokon áthozták, így honosították meg a nyugat-európai kolostorkertjeikben. A bencés szerzetesek a kolostorokban a „szellemi”, azaz rövid italokba gyakran tettek citromfüvet. Nagy Károly császár 810 táján rendeletben írta elő termesztését.
A tisztítás, és a kötőszövetek olajának tartják. Feszesíti, és tonizálja a bőrt, és a kötőszöveteket. Fontos tulajdonsága, hogy fokozza az „A” vitamin szintézist! Vesén keresztül ürül.

Fő terápiás hatásai

Fájdalomcsillapító, antidepresszáns, gombaölő, fertőzést gátló, összehúzó, gyulladás csökkentő, baktériumölő, szélhajtó, dezodoráló, lázcsillapító, rovarölő, idegrendszert élénkítő hatású. Használják daganatok megelőzésére, antimutagén, és gátolja a sejtosztódást. Pajzsmirigy stimuláló, érösszehúzó, nyálkahártya lelohasztó, megújító, reuma ellenes.

FIGYELMEZTETÉS
  • Az összetevőkkel szembeni érzékenység bőr irritációt okozhat!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ha gyermeket vár vagy szoptat, a használatát beszélje meg a kezelőorvosával!
  • Kisgyermeknél 5 éves kor alatt a talpon javasoljuk alkalmazni!
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési olajjal próbálja kimosni!
Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak