Oregánó 15 ml /Oregano/

12 .100 Ft

Fő terápiás hatásai: Rendkívül erős fertőzést gátló, képes a sejten belül élősködő kórokozóktól is megtisztítani a szervezetet. Immunerősítő, erős gyulladáscsökkentő, és görcsoldó, étvágyjavító, segíti az epe kiválasztást, és ürülését is, az emésztést javítja. Enyhíti az IBS tüneteit. Köhögés csillapító, köptető, nyálkaoldó. Ízületi, és reumatikus gyulladásokra is alkalmazhatjuk.

Leírás

Az Oregánó az egyik legerősebb esszenciális olaj, melyet már századok óta használnak a hagyományos egészségügyi gyakorlatban is tisztító és immunerősítő hatása miatt. Magas fenol, timol, és karvakrol tartalma miatt rendkívül erős baktérium, és vírus-, és gombaölő, és parazitairtó. Emellett antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Használata azonban odafigyelést igényel.

Mindenképp oldani kell valamilyen vivő olajban, mert irritáló hatású lehet. Nevezik szurokfűnek, és vad majoránnának is. A kínai orvosok már századok óta használják a láz, a hányás, a hasmenés, és a bőrproblémák kezelésére. Oldja a nyálkát, segít az emésztésben, és a bélparaziták elpusztításában.

Napi 1 csepp belőle segít fenntartani az egészséges immunfunkciókat. Gyakoribb alkalmazása véd a szezonális fenyegetésekkel szemben. Mint népszerű fűszer, támogatja az egészséges emésztést, és az egészséges légúti funkciókat is.

Fő terápiás hatásai

Rendkívül erős fertőzést gátló, képes a sejten belül élősködő kórokozóktól is megtisztítani a szervezetet. Immunerősítő, erős gyulladáscsökkentő, és görcsoldó, étvágyjavító, segíti az epe kiválasztást, és ürülését is, az emésztést javítja. Enyhíti az IBS tüneteit. Köhögés csillapító, köptető, nyálkaoldó. Ízületi, és reumatikus gyulladásokra is alkalmazhatjuk.

FIGYELMEZTETÉS
  • Kizárólag higított formában lehet a bőrre juttatni! Az összetevőkkel szembeni érzékenység bőr irritációt okozhat!
  • Kismamáknál és a szoptatás alatt nem javasolt a belsőleges alkalmazása.
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Kisgyermeknél 5 éves kor felett használható, alatta kizárólag hígítva és legfeljebb a talpon javasoljuk alkalmazni
  • Kerülje a szembe jutást! Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési olajjal próbálja kimosni!

 

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak