Joalis méregtelenítő cseppek

5 .000 Ft

(A kép csak illusztráció)
A terápiás értékelésben javasol cseppeket együtt és elfogyásig érdemes szedni, mert a cseppek hatása összegződik. Ekkor a terápa sokkal hatékonyabb.

 • Páciensként a javasolt cseppszámot állítsd be.
 • Ha nem az adott terápiához rendelsz, akkor a cseppszám mellett a kívánt Joalis cseppek megnevezését a megjegyzésben sorold fel.

A használattal kapcsolatos részletes tájékoztató itt.

Cikkszám: 020202001

Leírás

A méregtelenítésen alapuló gyógyászat komoly harcosai a Joalis termékcsalád készítményei. E preparátumok kitűnő alapot és eszközt jelentenek ahhoz, hogy az ember komplex módon megerősítse az egészségét.

A termékcsalád tagjai segítségünkre lehetnek abban, hogy a szervezetet megtisztítsuk a bennük felhalmozódott toxinoktól. Legyenek ezek mikrobák, metabolitok, vegyi anyagok, vagy akár érzelmi terhelők.

A Joalis termékekkel végzett méregtelenítés nagy előnye, hogy nem avatkozik be az emberi szervezet természetes működésébe.

Bár az orvos által előírt gyógyszereket NEM helyettesítik, csak kiegészítik a terápiát, mégsem nélkülözhetjük ezeket a termékeket.

 

Miért nélkülözhetetlenek a Joalis cseppek?

Szervezetünk túlterhelt immunrendszere nem képes felismerni a szöveteiben felhalmozódott toxinokat, éppen ezért nem is küzd ellenük.

Sajnos az akadémikus orvoslás nem a betegségek okának felderítésére, és kezelésére helyezi a hangsúlyt, hanem csak a tünetek, és azok következményeinek felszámolására.

Ezt a szemléletet egészítheti ki a betegség hátterét feltáró alternatív vizsgálat. A vizsgálat során felderíthetjük, mely szervet, milyen káros anyag terhel, és hogy a káros anyag hogyan vesz részt a kialakult állapot előidézésében. Tudj meg többet a vizsgálatról.

A káros toxinok kiürítésében lehetnek segítségünkre a Joalis féle méregtelenítő cseppek. Ezek az egyedülálló termékek segítenek az emberi szervezetben felhalmozódott élő, élettelen és érzelmi terhelők  kivezetésében.

Hatékony segítséget nyújtanak a krónikus problémák hátterében húzódó okok felszámolásában, de kiválóan alkalmasak a betegségek kialakulásának megelőzésére is.

 

A módszer lényege

  • beazonosítja a szervezet terhelőit
  • kiiktatja a fertőzési gócokat
  • tisztítja a központi a periférikus és a vegetatív idegrendszert
  • megszabadítja a felhalmozódott méreganyagoktól a szervezetet
  • felszámolja a pszichés toxinokat (stressz, depresszió..)
  • harmonizálja a szervezet működését gyógynövény rezonátorokkal
  • folyamatosan a megfelelő irányba tereli a folyamatokat

 

Működési elv

Testünket alkotó több milliárd sejt működését bioelektromos-mágneses rendszer irányítja. Ennek megfelelően a sejtekben, és szövetekben zajló élettani folyamatokat speciális rezgések kísérik.

Ez a sejtek közti kommunikáció legfőbb módja.

Az elektromágneses folyamat minden egészséges sejtre, szövetre jellemző rezgésszámú.

A sejteket, szöveteket egészséges működését számtalan külső hatás  zavarhatja, ami lehet

  • kórokozó,
  • kórokozó által termelt toxin,
  • káros anyagcseretermék,
  • vegyi anyag vagy gyógyszer
  • komoly érzelmi terhelés,
  • stressz

Ezek hatására megváltozik a sejtekre jellemző elektromágnesen tér töltési viszonya. Ennek következtében vagy a sejtek károsulnak, vagy a sejtek működése módosul, változik.

A sejtek elektromágneses rezgései azonban helyreállíthatók egy forradalmian új technológiával készített gyógynövény alapú termékekkel. Ezek a termékek saját rezgéseikkel képesek a kóros sejtek működését helyrebillenteni.

Ilyen technológiával készült termékek a Joalis termékcsaládhoz tartozó rezonátor cseppek is. A termékek alalpját adó gyógynövények hatását erősíti fel a biorezonanciás előkezelés.

 

Engedélyezés

Valamennyi terméket étrend-kiegészítőként hagytak jóvá az illetékes Európai és hazai hatóságok.

A készítmények gyártása során kimagasló követelményeket támasztottak a hatékonyság mellett az alapanyagok minőségére, tisztaságára is.

További információk

Méretek 38 × 38 × 96 mm
Kiszerelés

Kupak