A Joalis cseppek alkalmazása

Joalis cseppek alkalmazása

Általában 3-4 féle csepp fejti ki megfelelő hatékonysággal a hatását.

 

A cseppek szedését mindig fokozatosan kezdjük el. Első nap általában 4 cseppről indulunk, és fokozatosan naponta emeljük 1 cseppel az adagot, minden cseppből a megbeszélt 8-10 cseppig.  Az első héten naponta 1x, a második héttől már 2x (reggel-este) ajánlott a cseppekből fogyasztani. /2×8 csepp/

Szedés
 • Műanyag kanálra cseppentjük a megbeszélt mennyiséget, minden cseppből, és a szánkba vesszük. Nem kell azonnal lenyelni, hagyjuk, a száj nyálkahártyájáról felszívódni!
 • Használhatjuk úgy is, hogy egy kevés nem szénsavas ásványvízbe cseppentjük a megfelelő cseppszámot minden készítményből, és úgy kortyoljuk fel.
  Nem szükséges a cseppek bevétele között a dobozban lévő tájékoztatóban leírt
  5 perces várakozási időt betartani!
 • Kisgyermekeknél vagy alkoholbontási problémával küzdő felnőtteknél a mellkasra, vagy az alkar belső felszínére cseppentve finoman a bőrbe dörzsölve is kifejti a hatását. Ezt ajánljuk azoknak is, akiknek ég a gyomruk az alkohol tartalmú ételek, italok fogyasztásakor.

A cseppek használata előtt és után 20 percig ne együnk, és ne igyunk a jobb felszívódás érdekében.

Természetesen itt is, mint minden méregtelenítési eljárásnál lehetnek méregtelenítési tünetek, de néhány napnál tovább ezek nem tartanak. Nem jelentenek problémát, nem kell a cseppek szedését abbahagyni! Ha a tünetek mégis nagyon zavaróak lennének a cseppek számát le lehet csökkenteni.

Ilyen tünetek lehetnek
 • fejfájás
 • a vizelet / széklet színének, szagának állagának megváltozása
 • pattanások megjelenése
 • megindulhatnak váladékok (orrfolyás, izzadás, csipásodás, hüvelyváladék) attól függően melyik szervet méregtelenítjük.

A tünetek elkerülhetők, ha megfelelő mennyiségű /2- 3- 4 liter/ folyadékot fogyasztunk. Ezzel segítjük a felszabadult méreganyagok ürülését.

Fontos!

A cseppeket NE tároljuk mobiltelefon, számítógép, mikro sütő közelében. Hőtől, napsugárzástól védjük! A mentol akadályozza a felszívódást, ezért kerüljük a mentolos rágót, fogkrémet (ajánlatos inkább nem mentol tartalmú fogkrém használata, vagy teljen el a fogmosás és a cseppek bevétele között minimum 1 óra!)


BATTA ÁGNES
Természetes gyógymódok tanácsadója
Komplementer hormonegyensúly terapeuta
Diplomás higiénikus
www.alternativgyogyasz.hu