Levendula 15 ml /Lavender/

10 .400 Ft

Fő terápiás hatásai: Széles körben használt nyugtató, csillapító, egyben erősítő, és alvást segítő. Emellett fájdalomcsillapító, antidepresszáns, fertőzést gátló, vírusölő, hámosító, sebgyógyító, dezodoráló, vérnyomás csökkentő, görcsoldó.

Leírás

A levendula messze a legnépszerűbb, legsokoldalúbb, és a leggyakrabban használt illóolaj. Szinte minden kultúra ismeri. Leggyakrabban nyugtató és feszültségoldó tulajdonságát használják ki, de kiváló bőrápoló, és hámosító tulajdonsággal is bír. Az ókori görögök és rómaiak tisztító tulajdonságáért és illatáért értékelték a levendulát. A fáradtságot és az ízületi merevséget áztatták ki tagjaikból levendulás fürdővízben. A levendulát sokféle megfontolásból használták évszázadokon át: egyszerre volt rovarölő, tetűirtó, izomgörcsöket oldó, fájdalomcsillapító, és idegrendszert erősítő, és nyugtató. De a gonosz elleni védekezés növényeként is használták. Az újkorban egyre jobban a kutatások középpontjába került. Gattefosse-nak köszönhetően a sebgyógyítás és égési sérülések kezelőjeként híresült el.

Fő terápiás hatásai

Széles körben használt nyugtató, csillapító, egyben erősítő, és alvást segítő. Emellett fájdalomcsillapító, antidepresszáns, fertőzést gátló, vírusölő, hámosító, sebgyógyító, dezodoráló, vérnyomás csökkentő, görcsoldó.

FIGYELMEZTETÉS
  • Az összetevőkkel szembeni érzékenység bőr irritációt okozhat!
  • Kerülje a szembe jutást!
  • Ha szembe kerül, soha ne vízzel, inkább étkezési olajjal próbálja kimosni!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ha gyermeket vár vagy szoptat, a használatát beszélje meg a kezelőorvosával!
  • A terhesség első hónapjaiban kerülje a használatát!

Részletes leírás a termék külső, belső alkalmazásáról a termékhez mellékelve.

 

Az alkalmazás kizárólag a CPTG minősítéssel ellátott doTerra olajokra vonatkozik!

További információk

Tömeg 44 g
Méretek 28 × 28 × 67 mm
Kiszerelés

Kupak