4-es fogat válogatás a legyőzhetetlen immunrendszerért 4×10 ml

17 .900 Ft

A kézitáskában is elférő praktikus csomagot bárhová magaddal viheted. Diszkrét, de óriási biztonságot ad minden környezetben.

Leírás

Mi szükséges ahhoz, hogy egy fertőzést megelőzz, vagy minél hamarabb legyőzz?

  • Áthatolhatatlan nyálkahártya
  • Szuperfelkészült, pihent immunrendszer
  • Stabil hátország, azaz egészséges bélrendszer, ahol a védekezéshez szükséges vitaminok, nyomelemek fel tudnak szívódni.

Ehhez segítségül állítottam össze a 4-es fogat pakkomat. A négy 10 ml-es közkedvelt illóolaj készítmény gyógyszerészetileg igazolt hatóanyagai garantálják a nyálkahártya védelmét, erősítik az immunrendszert, támogatják az emésztést, és javítják a pihenés minőségét.

A védvonal bástyái

  • Fellélegzem illóolajkeverék, aminek összetevői gátolják az orrnyálkahártyán a vírusok és a baktériumok megtapadását, javítják a melléküregek és légutakátjárhatóságát, könnyítik a légzést.  Kiválóan alkalmazható orrkenőcs, vagy mellkasbalzsam helyett. Mindez természetes növényi eredetű hatóanyagokkal.
  • Testőr illóolajkeverék kellemes ízű összetevői védenek a torok-garat területen megtapadó vírusok / baktériumokkal szemben, erőteljes gyulladáscsökkentő és immunstimuláló hatással bírnak.
  • GastAir illóolajkeverék hatóanyagai serkentik az emésztőenzimek és az epe termelődését, javítják az emésztési folyamatokat, csökkentik a bél gyulladását, oldják a görcsöket, támogatják a nyomelemek, vitaminok és a tápanyag felszívódását. Nem károsítja a normál bélflórát!
  • Ringató illóolajkeverék kellemes illatú növényi hatóanyagai közvetlenül az idegrendszeri területre hatva segítik a zaklatott gondolatok lecsillapítását, javítják az alvás minőségét, a mindennapos stressz kezelését bódító hatás nélkül.

Részletesebb információ az egyes termékek oldalán található.

További információk

Tömeg 23 g
Méretek 18 × 18 × 85 mm
Kiszerelés

Kupak

>